Заради новите по-строги ограничителни мерки срещу коронавируса, които влизат в сила

...
Заради новите по-строги ограничителни мерки срещу коронавируса, които влизат в сила
Коментари Харесай

В София и Русе излязоха на протест срещу новите COVID мерки

Заради новите по-строги ограничителни ограничения против ковид, които влизат в действие в понеделник, бяха проведени митинги в София и Русе. 

В София пред НДК митингът бе подсилен от претендентът за народен представител и лидер на партия " Възраждане " Костадин Костадинов и от кандидатът на АБВ доцент Атанас Мангъров. Според недоволните ограниченията са несъответстващи и убиват бизнеса. 

Ресторантьори от Русе излязоха през днешния ден на първия си митинг срещу мерките, наложени от държавното управление. Те упорстват за обезщетения, които обаче да са навременни.

По думите на Красимир Иванчев, ръководител на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Русе, отварянето на заведенията при започване на месеца е било неточност, която им е донесла още повече загуби, откакто от понеделник всички още веднъж ще затворят порти.

Той заяви, че 20% от заведенията в Русе към този момент са оповестили банкрут, защото помощта от страната е била ненавременна и незадоволителна.

За сряда се приготвя огромен митинг, в който ще се включат както всички ресторантьори, по този начин и притежателите на танцови школи и фитнес зали.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР